Het Groeistation

NANDA

Nanda heeft mensgerichte antennes die zo nodig zijn in haar werk. Met haar leren leren structuur, in balans met warmte en invoelen, levert zij persoonlijk maatwerk. Spontaan, authentiek, beweeglijk en buitengewoon toegankelijk voor mensen met ontwikkelvragen. Samenwerken met haar = reizen met betekenis.
Aart van den Dool
Docent Chemische Technologie
Nanda is een veranderkundig adviseur en opleider met een groot gevoel voor prestatieprocessen in teams. Nanda is kritisch en flexibel en een meester in het vinden van ontwikkelingsmogelijkheden. Haar sterkste punt is het aangaan van een persoonlijk rapport met haar klanten, waarbinnen rake vragen gesteld kunnen worden.
Mies de Koning
Organizational, Leadership & Talent Development Public Library NYC.
Op en top begeleiding gehad van Nanda met de workshops op Avans. Hiermee heeft zij een positieve invloed op de levens van studenten.
Taner Dinc
Student Bedrijfskunde
Nanda heeft in onze leergemeenschap een Action Learning sessie verzorgd. Dat was succesvol! Nanda is geduldig, maar houdt ook de vaart erin, stemt de methode af op haar publiek en pikt op wat individuen in de groep nodig hebben en speelt daarop in. Het effect van open vragen stellen heeft opgeleverd dat we (ook na de sessie) oog hebben voor het perspectief van de ander en dat resulteert in meer DOEN. Hoe komen we in de actiestand? Nou zo dus! Aanrader!
Eva Verwijmeren
Onderwijskundige
Nanda floreert in een omgeving waar ze ruimte heeft om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en haar creativiteit en verbindingskracht in kan zetten. Ze kan goed omgaan met teams waarin verschillende disciplines aanwezig zijn. Nanda is een erg fijn en mooi mens om mee samen te werken.
Sandra Rambow
Directeur AOC
Ik heb Nanda leren kennen als een uniek en enthousiast persoon. Ze is toegankelijk, kan goed luisteren en denkt op een prettige manier met je mee. Haar ideeën getuigen van een gedegen kennis en een oorspronkelijke geest. Tevens heeft ze een heerlijk, relativerend gevoel voor humor.
Monique van Dijk
HR-business partner, Beweging in werk
Door Action Learning heeft het team een groot probleem kunnen bespreken en direct een deel van de oplossing kunnen bedenken waar ook concreet mee gewerkt kan worden. Voor PWR House is het een effectieve, concrete methode die bijdraagt aan de positiviteit en de ontwikkeling binnen de organisatie.
Annefrie van den Boogaard
Teamleider
De teamsessies zijn bij ons uiterst positief ontvangen. Door een snelle groei binnen onze organisatie was het team uit balans. Door Het Groeistation werden we uitgedaagd na te denken over de oorzaak van ons probleem. De combinatie van het bespreekbaar maken van onze emoties en het aanpakken van het probleemstuk, was voor ons de sleutel tot succesvolle sessies. We werken dankzij Het Groeistation veel efficiënter samen, waardoor onze werkdruk sterk is afgenomen.
Eloy Kooymans
Coördinator, WijZijn Traverse Groep
Wij zijn een klein, geölied team. Nanda was heel verfrissend voor ons. Haar werkwijze is helder en positief. Het heeft ons echt tot actie aangezet en nader tot elkaar gebracht, dit alles op een ontspannen manier.
Jolande Nuijten
Eigenaar, Ins & Outs (duurzame kleding)
Bijzonder om zo veel tijd en aandacht te besteden aan het onderzoeken van het probleem. Vaak gaan we al snel naar oplossingen. In die oplossingen leek in het team niet altijd overeenstemming te zijn. De eye-opener van deze sessie was voor mij dat er over het uitgediepte probleem wel overeenstemming was. Die gemeenschappelijkheid en de duidelijkheid maakte het ineens een stuk gemakkelijker om naar een oplossing toe te werken waar iedereen achter staat.
Amanda Verkuijl
Woonbegeleider, Housing First en WijZijn Traverse Groep
Nanda daagde de studenten uit via verschillende werkvormen ‘out of the box’ te denken en te brainstormen met elkaar. De studenten waren enthousiast, tijdens en na de gastles. Het heeft hen geleerd meer te denken in mogelijkheden.
Esther Welten
Docent en coördinator Studieloopbaanbegeleiding, Vitaliscollege
referenties