Het Groeistation

NANDA

Action Learning

Een lerende organisatie is een organisatie die snel kan inspringen op veranderingen op de markt en in de samenleving. Een veerkrachtig, dynamisch team dat durft innovatief te zijn, is hierbij onmisbaar. Je werknemers of je collega’s zijn de belangrijkste schakels. Zij zijn de locomotief die je organisatie voortrekt van station naar station, van project naar project. Een team is een bundeling van kwaliteiten, vaardigheden en kennis. Maar worden deze wel optimaal ingezet? Met Action Learning verbeter je de teamprestaties door op twee sporen tegelijk in te zetten: inhoud en proces.

Met je team ga je aan de slag met een bestaand ‘probleem’. Dit kan een marketingvraag zijn, een nieuw project of een organisatiedoel. Onder mijn begeleiding bekijk je samen wat het werkelijke vraagstuk is. Je bedenkt acties om het probleem op te lossen en gaat daarmee aan de slag in de praktijk.

Tegelijkertijd bespreken we de manier waarop je team samenwerkt. Worden ieders kwaliteiten goed ingezet? Wordt er naar elkaar geluisterd? Stel je elkaar de juiste vragen? Dit soort leerpunten komen aan bod. Door je bewust te worden van het proces en ieders rol hierin versterk je het zelflerend vermogen van jezelf en het hele team.

Aan het eind van de rit heb je een oplossing voor het vraagstuk, een team dat (nóg) efficiënter en plezieriger samenwerkt en medewerkers die gegroeid zijn. En die klaar zijn voor het volgende vraagstuk. Op naar het volgende station.

Tarieven

Heb je interesse in de werkwijze van Action Learning? Neem dan contact met mij op voor vragen en/of een offerte op maat: info@hetgroeistation.nl of 06-54322740.

Action learning